Πολιτικη & Οικονομια

O Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η πρώτη τους επαφή μετά την εκλογή του στην προεδρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
irwus1554210063888.jpg
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο © EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να παραστεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία για την επικοινωνία ανήκει στον Νίκο Ανδρουλάκη, και η συνομιλία των δύο ανδρών ήταν σε καλό κλίμα. Οι κ. Ανδρουλάκης και Βενιζέλος ίσως συναντηθούν την άλλη εβδομάδα. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε πει «Ο κ. Ανδρουλάκης έχει μία ιστορική σχέση μαζί μου. Τον πρότεινα για Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, του πρότεινα να μπει στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, ήθελα να εκλεγεί Ευρωβουλευτής (…). Μετά την εκλογή, όπως είχα την υποχρέωση αλλά και τη διάθεση, του έστειλα τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή μου να επικοινωνήσει με την ιστορία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει, κάποια στιγμή θα θελήσει να ακούσει το πώς σκέφτομαι, αν και φαντάζομαι ότι διαβάζει αυτά που γράφω και ακούει αυτά που λέω».
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ