Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης βλέπει την αυτοδυναμία να του κουνάει το μαντήλι

«Προτεραιότητα η ισχυροποίηση της παράταξης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikos-androulakis-1.jpg
Ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης © EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις είναι ο ελληνικός λαός δήλωσε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 16/4 ο Νίκος Aνδρουλάκης .

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «Και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας έχουν βάλει τελευταία πολύ στο λόγο τους τις συνεργασίες. Και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους, βλέπουν ο ένας ότι η αυτοδυναμία του κουνάει το μαντήλι, και ο άλλος ότι δεν έχει καμία τύχη να είναι πρώτο κόμμα. Η άνοδος της παράταξής μας τους κάνει να βάζουν άλλα σενάρια στο τραπέζι. Αυτός που θα καθορίσει τι θα γίνει στην πατρίδα μας είναι ο ελληνικός λαός. Εγώ ζητώ από τους Έλληνες να μας τιμήσουν ώστε με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ να γνωρίζουν ότι η πρωθυπουργία Τσίπρα και Μητσοτάκη θα αποτελούν παρελθόν. Αντί να λύσουν προβλήματα, άθροισαν στον ελληνικό λαό καινούργια προβλήματα.  Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαίρεσαν τον ελληνικό λαό».

«Όταν σε ένα συνέδριο αποθεώνεται ο κ. Πολάκης είναι δείγμα αλλαγής και πολιτικής κατεύθυνσης; Και άλλοι άνθρωποι μίλησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν αποθεώθηκε όπως ο κ. Πολάκης. Δυστυχώς δε συγκλίνουν οι προτεραιότητές μας. Ο διχαστικός λόγος για εμάς πρέπει να τεθεί στο περιθώριο. Το θέμα είναι ποιος έχει καθαρές απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα της χώρας», συνέχισε.

«Τις εξελίξεις θα τις καθορίσει ο λαός. Φιλοδοξώ το κόμμα να είναι ισχυρό για να κλείσει τα σενάρια που είναι περιπετειώδη. Θέλουμε ισχυρή εντολή για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας Όσο πιο ισχυροί είμαστε, σενάριο πρωθυπουργίας Μητσοτάκη ή Τσίπρα δε θα υπάρξει. Αν είναι ισχυρή η παράταξή μας θα επιβάλουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Συγκυβερνήσεις για διανομή καρεκλών και εξουσίας δε θα κάνω», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «Υπάρχουν με όλα τα κόμματα σημεία που συμφωνούμε. Δεν μπορεί ο πολιτικός λόγος να είναι θεωρητικός ή γενικόλογος» πρόσθεσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ