Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: Ο Γ. Τσίπρας επιβεβαιώνει την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ

«Θα κάνουν τα πάντα για την εξουσία»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι η δήλωση Γιώργου Τσίπρα περί «συνεργασίας με την Κεντροδεξιά» επιβεβαιώνει την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν άφησε χωρίς σχολιασμό τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, περί συνεργασίας με κομμάτι της «δημοκρατικής δεξιάς».

Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κάνει λόγο για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι για πολλοστή φορά φαίνεται ότι «δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για την εξουσία».

Η ανάρτηση Κωνσταντινόπουλου για τη δήλωση Γιώργου Τσίπρα

«Ομολογούν ότι θέλουν να κυβερνήσουν με τη Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας δήλωσε σήμερα: "Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο".

» Με τη δήλωση αυτή αποκαλύπτεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς για άλλη μια φορά δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για την εξουσία. Για εμάς αυτά δεν αποτελούν έκπληξη, γιατί τα γνωρίζουμε, αλλά είναι χρήσιμο να τα γνωρίζουν και οι πολίτες» γράφει στο Twitter ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε δηλώσει στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης ότι «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις