Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Τσίπρας: Συνεργασία με κομμάτι της «δημοκρατικής κεντροδεξιάς»

«Χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (EUROKINISSI)
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας © Εurokinissi

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα κομμάτι της δημοκρατικής κεντροδεξιάς, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε.

Άνοιγμα στην -κατά τον ίδιο δημοκρατική κεντροδεξιά- έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας όταν κλήθηκε να σχολιάσει- μεταξύ άλλων- τη πρόσφατη δήλωση του για την άμυνα της χώρας στη Βουλή που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ο κ. Τσίπρας ανέφερε την προσωπική του άποψη ότι μελλοντικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί και με τις «υγιείς δυνάμεις της κεντροδεξιάς», που δεν θα έχουν όμως σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το aν διαχωρίζει τη Νέα Δημοκρατία σε δυο κομμάτια και το αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί, ο Γιώργος Τσίπρας είπε «Ναι η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ