Πολιτικη & Οικονομια

Ο Χ. Καστανίδης δεν στηρίζει Γιώργο Παπανδρέου στον δεύτερο γύρο

Ευχήθηκε «καλή τύχη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καστανίδης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εύχεται καλή τύχη σε Ανδρουλάκη – Παπανδρέου
O Xάρης Καστανίδης © EPA Pool

Ο εκ των υποψηφίων του πρώτου γύρου του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης ευχήθηκε «καλή τύχη» στους δύο μονομάχους, Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης φαίνεται ότι διαψεύδει όλες τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, οι οποίες ανέφεραν ότι σε περίπτωση αποκλεισμού του από το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών θα στήριζε τον Γιώργο Παπανδρέου έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Από τη Θεσσαλονίκη, ο Χάρης Καστανίδης ευχαρίστησε όσες και όσους τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για «καλή συνέχεια» της παράταξης.

Παράλληλα, λέει «καλή τύχη» στους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου που πάνε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ την προσεχή Κυριακή (12.12.2021).

«Ευχαριστώ όσες και όσους στάθηκαν πλάι μου στην προσπάθεια για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Χαίρομαι για τη μαζική συμμετοχή των πολιτών. Εύχομαι καλή τύχη στους συνυποψηφίους μου που θα κριθούν στον δεύτερο γύρο. Ελπίζω στην καλή συνέχεια της παράταξης», δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ