Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: «Ο Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια»

«ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;;» έγραψε αναφερόμενος στα εμβόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης στο βήμα της Βουλής (Φωτό Αρχείου) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Παύλος Πολάκης στο βήμα της Βουλής (Φωτό Αρχείου) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μια νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια στον λογαριασμό του στο facebook πυροδότησε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος ανάρτησή του επικαλείται ένα δημοσίευμα με τίτλο «Σημαντική αβεβαιότητα για τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ» για να σχολιάσει ειρωνικά: «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.», κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Παύλο Πολάκη

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα.

Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ»…

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ