Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ είναι μόνο η αρχή»

«Στόχος μου είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή» και «στόχος μου είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε ομιλία του στο Αγρίνιο σε φίλους και μέλη της παράταξης, αναφέρθηκε στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας με νόημα ότι «το τέλος αυτής της πορείας θα είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές».

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε: «Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα μεγάλο, χρήσιμο ΠΑΣΟΚ, που θα κάνει ξανά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα».

«Αυτό σας καλώ να χτίσουμε. 5 και 12 Δεκεμβρίου θα είναι μόνο η αρχή, γιατί το τέλος αυτής της πορείας θα είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι δεν θα δεν θα μας λένε με ποιους θα πάτε δεξιά κι αριστερά, αλλά θα λέμε εμείς ποιος θα έρθει να ακολουθήσει τη Δημοκρατική Παράταξη στη νέα πορεία της αλλαγής» υπογράμμισε επίσης.

Παράλληλα, απηύθυνε στους πολίτες κάλεσμα «σε έναν νικηφόρο αγώνα», προσθέτοντας: «Έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μαζί το κόμμα μας από την αρχή. Ψυχωμένα, με πίστη και αγάπη για τις ιδέες και τις θέσεις μας, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, γιατί ή πολιτική δεν είναι επάγγελμα δεκαετιών, είναι καθημερινό λειτούργημα. Αυτό πρέπει να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό για να έρθει η νεολαία μέσα στο κόμμα μας».

«Δεσμεύομαι και εδώ από το Αγρίνιο ότι δεν θα σας απογοητεύσω και θα κάνω ό,τι μπορώ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η παράταξη να είναι μεγάλη και πρωταγωνίστρια» κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ λίγο πριν από το debate.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ