Πολιτικη & Οικονομια

Παπαδημούλης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή

«Δεν σκοπεύω να πεθάνω στα κοινοβουλευτικά έδρανα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
απαδημούλης: Οριστική η απόφαση μου να μην είμαι πάλι υποψήφιος 
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης © Eurokinissi

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την πολιτική στο τέλος της θητείας του ανακοίνωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Προτιμώ να με ρωτάνε γιατί φεύγω, παρά γιατί μένω ακόμη», είπε ο κ. Παπαδημούλης σε συνέντευξη του στην Τηλεόραση της Βουλής.

«Δεν σκοπεύω να πεθάνω στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Διανύω την τρίτη μου θητεία. Πριν από λίγες ώρες ομόφωνα η ευρωομάδα της Αριστεράς δηλαδή 19 κόμματα από όλες τις γωνιές της Ευρώπης, αποφάσισαν να με ξαναπροτείνουν για να επανεκλεγώ Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι το τέλος της θητείας. Αν αυτό συμβεί, γιατί θα πρέπει να με ψηφίσουν οι Ευρωβουλευτές, θα είμαι ο μόνος από την Ελλάδα, ο μόνος από την Αριστερά. Αλλά, έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι αυτή μου η θητεία, η τρίτη, θα είναι και η τελευταία. Έχω πολλά όνειρα για το μέλλον, αλλά είναι μακράν των κοινοβουλευτικών εδράνων, είτε ελληνικών, είτε ευρωπαϊκών», δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. 

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνει μήνυμα ανανέωσης, το οποίο μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια του δικού του κόμματος. «Πιστεύω έμπρακτα στη λογική της ανανέωσης και σε ιδέες και σε πρόσωπα και θα την υπηρετήσω. Είναι μια απόφαση οριστική».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ