- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
N. Ανδρουλάκης: Το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνει τον δημόσιο διάλογο
Περιοδεία του στην Μυτιλήνη
Την άποψη ότι ο δικομματισμός Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι άγονος εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.
«Ο δικομματισμός Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι άγονος, δημιουργεί συνεχώς συνθήκες διχόνοιας και απαξιώνει τον δημόσιο διάλογο με αποτέλεσμα να μην επιλύονται τα προβλήματα, επειδή ακριβώς δεν τίθενται με ωριμότητα» σημείωσε, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη μαρίνα Μυτιλήνης, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.
Σε σχέση με την προοπτική του κομματικού φορέα, στον οποίο ανήκει ο κ. Ανδρουλάκης, είπε ότι οραματίζεται ένα κόμμα «το οποίο θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας μας, των αδύναμων πολιτών και της μεσαίας τάξης με προοδευτικό πρόσημο και σχέδιο. Με πραγματική ελπίδα και όχι με δημαγωγίες».
Στη διάρκεια της ομιλίας του, επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε πως «πρέπει να υπάρξουν πολιτικές που ρίχνουν το κόστος ενέργειας, φοροαπαλλαγές ώστε να δώσουμε ώθηση στις εξαγωγές σημαντικών προϊόντων όπως είναι το κρασί και το λάδι. Στόχος μας είναι να συνδεθεί ο πρωτογενής τομέας με τον τουρισμό, και τα οφέλη της επισκεψιμότητας της χώρας τους καλοκαιρινούς μήνες να τα εισπράττει η οικονομία ολόκληρο τον χρόνο».
«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια ανάταξης της παράταξης. Είμαι πολύ αισιόδοξος, παρά την αλληλουχία τραγικών γεγονότων , με πιο σημαντικό την πρόωρη απώλεια της προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά, που αφήνει παρακαταθήκη την ενότητα και πρέπει κι εμείς όλοι οι υποψήφιοι να κινηθούμε σε αυτή τη βάση να μείνει ενωμένη η παράταξη με προοπτική» είπε ο κ. Ανδρουλάκης λίγο αργότερα στην ΕΡΤ.
«Εγώ προσωπικά δίνω αγώνα να αλλάξουμε σελίδα, να πάμε σε μια νέα εποχή ενός θεσμικού κόμματος που θα λειτουργεί με αξιοκρατία και διαφάνεια» πρόσθεσε.
Έστειλε επίσης μήνυμα στους συνυποψηφίους του να μείνουν ενωμένοι και την επόμενη ημέρα, ώστε να οδηγηθούν στις βουλευτικές εκλογές και να διεκδικήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για την παράταξη.
«Ο κόσμος εκτιμώ ότι πάει να ψηφίσει με βάση ένα κριτήριο: ποιος θα μεγαλώσει το κόμμα, ποιος θα δημιουργήσει μια παράταξη η οποία θα πάει σε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό ώστε να μπει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης
Η υπουργός Παιδείας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους διορισμούς εκπαιδευτικών, λέγοντας ότι «έχουν γίνει χιλιάδες»
Ομιλία του πρωθυπουργού στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι
Για πρώτη φορά διακριτά όρια στη χρήση αλγοριθμικών και αυτοματοποιημένων συστημάτων ΑΙ
Συνάντηση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με την Εκπρόσωπο του ΟΗΕ για τη Βία κατά των Παιδιών
Η Ανακοίνωση των Αντιδημάρχων, Παναγιώτη-Πάρη Χαρλαύτη και Θωμά Γεωργιάδη
«Υπάρχει όραμα και ελπίδα για τους νέους ανθρώπους; Βεβαίως υπάρχει», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο Δήμος Αθηναίων έχει την ευθύνη να ενημερώσει πλήρως και δημόσια. Τώρα», δηλώνει ο πρώην δήμαρχος
Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε μήνυση για την παγίδευση του κινητού του
Θα στεγάσει χρήσεις του MOMus, της Κρατικής Ορχήστρας και του Κρατικού Ωδείου
Τελετή έναρξης του νέου αγγλόφωνου προπτυχιακού προγράμματος σπουδών Ιατρικής
Καταγράφηκαν λιγότερα εισοδήματα από τα πραγματικά
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της 5ης Οκτωβρίου 1944
Νίκος Χαρδαλιάς: «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται να ζητήσει βοήθεια»
Τι αλλάζει στην αγορά ενέργειας μετά την απόφαση των G7 για τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου
Όλες οι πληρωμές που έρχονται
Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις και η ανάγκη επαναπροσδιορισμού των διεθνών σχέσεων στο επίκεντρο της φετινής συνάντησης
Υποχώρησε κατά 0,75% ο δείκτης - Μειώσεις σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά
Η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.