- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τώρα και... «Squid Game» σε κρυπτονόμισμα με άνοδο 2.400%
Ήδη έχει κεφαλαιοποίηση 174 εκατ. δολαρίων
H επίδραση της κορεατικής σειράς Squid Games επεκτείνεται και στο χρηματιστηριακό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για ένα νέο κρυπτονόμισμα, το SQUID.
To Squid Game, το κορεατικό δράμα που έχει ξεπεράσει τις 111 εκατ. προβολές από τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix αποτέλεσε «πηγή» έμπνευσης και για κρυπτονόμισμα.
Ειδικότερα, το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.
Το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.
Μπορεί όμως τα κέρδη να είναι ελκυστικά για τους «κυνηγούς» κέρδους, αλλά ακόμη και η CoinMarketCap εξέδωσε μια προειδοποίηση, λέγοντας ότι έχει λάβει «πολλαπλές αναφορές» ότι οι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν αυτό το token στο Pancakeswap, μια δημοφιλής αποκεντρωμένη πλατφόρμα.
Σύμφωνα με το CNBC δεν είναι σαφές γιατί ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να πωλήσουν τα κέρματά τους, αλλά η Λευκή βίβλος που περιγράφει το κέρμα παρουσιάζει μια τεχνολογία anti-dumping- αθέμιτου ανταγωνισμού- που εμποδίζει τους ανθρώπους να πωλήσουν τα νομίσματά τους εάν δεν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια πεδία δεν θα πρέπει να παραλείψετε
«Το ότι μειώνονται κάπου οι ροές, αυξάνει κάπου αλλού», δηλώνει η βουλευτής Φλώρινας
Η αντιπολίτευση και η Μαρία Καρυστιανού
«Δεν μιλάμε για μαντήλι, μπούρκα είναι κάλυψη τελείως των χαρακτηριστικών» διευκρίνισε ο υπουργός
Το σχέδιο του κυβερνητικού επιτελείου
«Το μείγμα ενεργειακής πολιτικής που επιλέξαμε στηρίζεται σε δυο πυλώνες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
Έξι χρόνια διακυβέρνηση ΝΔ και η στάση της αντιπολίτευσης
«Η αλήθεια θα λάμψει και θα είναι μέρα μεσημέρι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή
Τι συζήτησαν στον Λευκό Οίκο για περίπου 50 λεπτά
Eξέφρασε τη διαφωνία της με τη χρήση των θυμάτων στο συγκεκριμένο πλαίσιο
Προέβη σε δημοσίευση σχολίου προτρεπτικό σε βία
Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών
Τι αναφέρει στην ανάρτηση του
Kατηγορώντας τον ότι έχει απορροφηθεί από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Είμαστε στο έλεος της «πολιτικής των νερών» που έχει η Βουλγαρία, και όχι η Ελλάδα
Παρέμβαση μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου - Αιχμές για το άρθρο 19
Πρόστιμα-μαμούθ - «Κλείδωμα» ιστοτόπων, σφράγιση καταστημάτων και αυστηροί έλεγχοι σε influencers
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.