Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μπορούμε να γίνουμε δεύτερο κόμμα

Προτείνει τρία debate

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προτείνω τρία debate - Μπορούμε να γίνουμε δεύτερο κόμμα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ©Εurokinissi

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τρία debate και εκφράζει την πεποίθηση ότι το κόμμα μπορεί να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την πεποίθηση του ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ επίσημανε ότι με το σημερινό μέγεθος η παράταξη δεν μπορεί να μπει σε τέτοια συζήτηση. «Προϋπόθεση είναι το κόμμα να μεγαλώσει  ώστε να μπορεί να επιβάλλει σε τέτοιες συνθήκες κάποιες αρχές και αξίες», δήλωσε σχετικά.

Σχετικά με την αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε πως δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική κριτική και δομική αντιπολίτευση . «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα. έχει ένα φορτίο 5ετίας στην πλάτη του το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή αξιοπιστία», είπε.

Με ανάρτηση του στο twitter o ευρωβουλευτής γνωστοποίησε ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να οργανωθεί debate ανάμεσα στους υποψήφιους πριν από τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

«Κανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος, κανείς. Γι’αυτό σήμερα θα στείλω επιστολή στην αρμόδια Επιτροπή και στους συνυποψηφίους μας να οργανωθούν debate με όλους πριν τις εκλογές και debate μεταξύ των δύο στον δεύτερο γύρο», έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ