- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μπορούμε να γίνουμε δεύτερο κόμμα
Προτείνει τρία debate
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τρία debate και εκφράζει την πεποίθηση ότι το κόμμα μπορεί να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την πεποίθηση του ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης.
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ επίσημανε ότι με το σημερινό μέγεθος η παράταξη δεν μπορεί να μπει σε τέτοια συζήτηση. «Προϋπόθεση είναι το κόμμα να μεγαλώσει ώστε να μπορεί να επιβάλλει σε τέτοιες συνθήκες κάποιες αρχές και αξίες», δήλωσε σχετικά.
Σχετικά με την αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε πως δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική κριτική και δομική αντιπολίτευση . «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα. έχει ένα φορτίο 5ετίας στην πλάτη του το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή αξιοπιστία», είπε.
Με ανάρτηση του στο twitter o ευρωβουλευτής γνωστοποίησε ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να οργανωθεί debate ανάμεσα στους υποψήφιους πριν από τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.
«Κανείς δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος, κανείς. Γι’αυτό σήμερα θα στείλω επιστολή στην αρμόδια Επιτροπή και στους συνυποψηφίους μας να οργανωθούν debate με όλους πριν τις εκλογές και debate μεταξύ των δύο στον δεύτερο γύρο», έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.