- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη αύριο (27/7) στο Μέγαρο Μαξίμου
Με φόντο τις εξαγγελίες Ερντογάν για τα Βαρώσια
Κυριάκος Μητσοτάκης - Νίκος Αναστασιάδης: Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν την τριμερή Σύνοδο - Λίγες μέρες μετά τις εξαγγελίες στα Βαρώσια.
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν αύριο, Τρίτη (27/7) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, λίγες ημέρες μετά τις προκλητικές εξαγγελίες του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τα Βαρώσια, που προκάλεσαν διεθνείς αντιδράσεις.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.
Στο Ζάππειο η τριμερής σύνοδος Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας
Ο Νίκος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει στις εργασίες της τριμερούς Συνόδου Ελλάδας- Κύπρου- Ιορδανίας που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
Την τριμερή Σύνοδο, στην οποία θα πάρουν, επίσης, μέρος ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απασχολήσουν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και στην Ανατολική Μεσόγειο, ενεργειακά ζητήματα, το μεταναστευτικό και οι προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τριμερής Σύνοδος θα αρχίσει τις εργασίες της στις 12.15 μμ της 28ης Ιουλίου και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας. Στη Σύνοδο θα συμμετέχουν, επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, η υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.
Νωρίτερα, στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή των Ελλήνων. Το βράδυ της 28ης Ιουλίου, ο κ. Αναστασιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΗΕΡΑ, στο πλαίσιο του 99ου Συνεδρίου της.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.