- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρ. Μακρή: «Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από τη Βουλή»
Καταγγέλλει ότι την τιμωρούν για να μη μιλάει για τη ΔΕΗ
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook ότι υπάρχει σχέδιο αποπομπής της από το κοινοβούλιο. Σύμφωνα με τη βουλευτή στόχος αυτής της μεθόδευσης είναι να μην παραβρίσκεται στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ όπου και σκοπεύει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σκανδάλων που χρήζουν διερεύνησης από τη δικαιοσύνη.
Η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος σχολίων και ερωτημάτων από χρήστες του Facebook με αποτέλεσμα η κ. Μακρή να επανέλθει και να καταγγείλει πιο συγκεκριμένα, πως χθες στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ζήτησαν την τιμωρία της με βάση τον κανονισμό, για τον άγριο καυγά που είχε χθες στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής με τη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.
Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Μακρή: «Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου θα αποκαλύψω με ντοκουμέντα το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρίζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη για σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Νομίζουν ότι μπορούν να με σταματήσουν;»
Το δεύτερο σχόλιο της κ. Μακρή: «Χθες στην διάσκεψη ζητήθηκε η τιμωρία μου με βάση τον κανονισμό της Βουλής και με αίτημα της ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Νομίζουν ότι με πράξεις τέτοιες θα με σταματήσουν; Έξω θα μαι με τους εργαζόμενους και τα στοιχεία θα τα μοιράσω εκεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Αντιδράσεις παραγωγών και αγροτών
Τι ισχύει με τους πολύτεκνους και το συνολικό ποσό που θα πάρουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.