- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Την φήμη πως συνελήφθη μετά από μήνυση του Μένιου Φιουρθιώτη διέψευσε η Ελένη Αυλωνίτου, τονίζοντας πως οι διαφορές της μαζί του θα λυθούν στα δικαστήρια.
Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια να συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του Μένιου Φουρθιώτη απάντησε η Ελένη Αυλωνίτου, διαψεύδοντας όσα κυκλοφόρησαν.
Με δήλωσή της αναφέρει: Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αναρτημένη «είδηση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν σύλληψης μου μετά από μήνυση, που υπέβαλε εναντίον μου ο κ. Φουρθιώτης σας γνωρίζω τα εξής:
- Όταν ενημερώθηκα από το ΑΤ Χαλανδρίου ότι κατετέθη μήνυση εναντίον μου από τον κ. Φουρθιώτη μετέβην αυτοβούλως στο ΑΤ Χαλανδρίου, με το αυτοκίνητό μου, χωρίς καμία συνοδεία αστυνομικού ή δικηγόρου για να παραλάβω τη μήνυση. Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου.
- Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα.
- Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια.»
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η Ελένη Αυλωνίτου εμφανίστηκε στον σταθμό «Epsilon» για να συμμετάσχει στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού, μαζί με τον βουλευτή της Ν.Δ Κωνσταντίνο Καραγκούνη και τον εκπρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα.
Στην αρχή της συζήτησης δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά κατόπιν συνεχόμενων σχολίων του Μένιου Φουρθιώτη για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αυλωνίτου εξοργίστηκε και αποκρίθηκε: «Τα λέτε αυτά επειδή τα παίρνετε από την Ν.Δ., τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα».
Η κατηγορία είχε να κάνει με την ενίσχυση των ΜΜΕ από το υπουργείο του Στέλιου Πέτσα, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Μένιο Φουρθιώτη ότι εισέπραξε μεγάλο ποσό, για να αποδειχθεί τελικά ότι δεν ήταν στη γνωστή λίστα. Ο καυγάς συνεχίστηκε με τον παρουσιαστή να τα βάζει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά με τον Παύλο Πολάκη, και την Ελένη Αυλωνίτου να επιμένει για τη λίστα Πέτσα.
Ο επίμαχος διάλογος
Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; συνέχισε. Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;
Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;
Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;
Ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από εκείνη να ανακαλέσει αλλά η κa. Αυλωνίτου αρνήθηκε και η εκπομπή σύντομα πήρε τέλος.
Ακριβώς την επόμενη ημέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Ελένης Αυλωνίτου στο Α.Τ. Χαλανδρίου. Η πρώην βουλευτής- που δεν έχει πλέον ασυλία- συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έξω από το σπίτι της. Αλλά με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλα Ορνεράκη, αφέθηκε μετά ελεύθερη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.