Πολιτικη & Οικονομια

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Σήμερα η καταβολή σε 79.004 δικαιούχους

Το 50% του ποσού είναι μη επιστρεπτέο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήματα- Ευρώ
Χρήματα- Ευρώ © Unsplash/ Markus Spiske

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Σήμερα η πίστωση των χρημάτων σε 79.004 δικαιούχους- Οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να πιστωθεί το ποσό των 420 εκατ. ευρώ, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 79.004 δικαιούχων της «επιστρεπτέας προκαταβολής 4», όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.  

Σύμφωνα με τον υπουργό, το 50% αυτού του ποσού είναι μη επιστρεπτέο, ενώ θα ακολουθήσει και άλλη εκταμίευση μέσα στην εβδομάδα. «Η καταβολή ενισχύσεων στους δικαιούχους, που ήδη ανέρχονται στις 121.640, θα συνεχιστεί, με εξίσου ταχείς ρυθμούς, το επόμενο διάστημα. Ενώ, θα υλοποιηθούν και νέοι κύκλοι του επιτυχημένου χρηματοδοτικού σχήματος, τόσο τον Δεκέμβριο, όσο και το 2021», σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας και προσέθεσε ότι: 

«Η κυβέρνηση αποδεικνύει, έμπρακτα, ότι βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται, έγκαιρα στο πλευρό των επιχειρήσεων – και ιδίως των μικρών και μικρομεσαίων – παρέχοντάς τους ουσιαστική στήριξη, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και να ανακάμψουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ