Πολιτικη & Οικονομια

Big Brother: Παρέμβαση Πέτσα για τις δηλώσεις παίκτη περί βιασμών

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν οργή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, προκάλεσαν οι δηλώσεις του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμών.

Οι δηλώσεις παίκτη του Big Brother περί βιασμών προκάλεσαν την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος και ζήτησε την άμεση διερεύνηση των λεχθέντων από το ΕΣΡ. 

Το βράδυ της Κυριακής, ο Στέλιος Πέτσας, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για τον διάλογο του Αντώνη Αλεξανδρίδη με συμπαίκτες και «με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη», όπως σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας, ανέφερε, επίσης, ότι έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα σχετικά με τις δηλώσεις παίκτη του Big Brother περί βιασμών

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

 

 

Οι δηλώσεις περί βιασμού που έκανε ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, πρώην -πλέον- παίκτης του Big Brother, σε διάλογο που είχε με συμπαίκτες του ανέφερε ότι εάν δεν συνευρεθεί κάθε ημέρα με γυναίκα, τότε προχωρά σε βιασμό.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό», λέει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και μπορεί οι συγκάτοικοί του να μην αντιδρούν, ωστόσο, προκλήθηκαν κύματα οργής, ιδιαίτερα στα social media, όπου και δημιουργήθηκε το hashtag #cancelbigbrothergr, το οποίο και έγινε πρώτο στα trends του Twitter.

Rose rouge (Atjazz Galaxy Aart Remix)

Εκτός Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης 

Μετά το σάλο, ο Μεγάλος Αδελφός «έδιωξε» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother, λέγοντας: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ