- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαρδαλιάς: Κρίσιμα για την πορεία του κορωνοϊού τα επόμενα 24ωρα
«Να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας»
Για κρίσιμα 24ωρα έκανε λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο Facebook για τον κορωνοϊό και τον Δεκαπενταύγουστο.
Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, τόνισε με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι «θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό».
Όπως υπογράμμισε «το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: Nα παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας».
«Ας είναι ξεκάθαρο. Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχές του για τη σημερινή ημέρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για τις Κινητές Ομάδες Υγείας με εξετάσεις στο σπίτι
Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση - Τον αποδοκίμασε και η Λίνα Μενδώνη
Για παραβιάσεις σχετικές με τα κόκκινα δάνεια
Νωρίτερα τα χρήματα στα ΑΤΜ για τους δικαιούχους
Ποιοι συνταξιούχοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα
Αριστερά, αγορά και διαφθορά: Οι βεβαιότητες μιας πολιτικής ιδεολογίας
Πώς η ρύθμιση των 72 δόσεων αλλάζει τα δεδομένα
Η τηλεδιάσκεψή του με τον σκηνοθέτη
Όλες οι προτάσεις και οι ψήφοι
Με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση
Καμία πρόταση δεν έλαβε 180 ψήφους
H ίδια τόνισε ότι η κριτική πρέπει να γίνεται επί κειμένων και όχι επί φαντασιώσεων
«Μαζί με την καρέκλα, άλλαξε και η αντίληψή του για τους θεσμούς»
«Και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν»
Η αναφορά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εγχώριες, αλλά και διεθνείς αντιδράσεις
«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών για την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.