- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Μην ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι
Το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες, καθώς ο κίνδυνος του Covid-19 είναι ακόμα εδώ
Κυριάκος Μητσοτάκης για κορωνοϊό: «Ο κίνδυνος δεν έφυγε και δεν πρέπει να ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι» - Το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο του μήνυμα για τον κορωνοϊό, καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση και να μην ξεχαστούν λόγω καλοκαιριού.
Στο νέο του μήνυμα για τον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει στο Twitter: «Όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα του Covid-19».
«Αλλά ο κίνδυνος δεν έφυγε και δεν πρέπει να ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι» προσθέτει, ζητώντας απο τους πολίτες να τηρούν με προσοχή τα μέτρα πρόληψης που στόχο έχουν να περιορίσουν τη διασπορά του κορωνοϊού.
«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και τώρα που ανοίγουμε σταδιακά την Ελλάδα σε επισκέπτες» συμπληρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του μήνυμα για τον κορωνοϊό, το οποίο και συνοδεύεται από ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού.
Σε αυτό το βίντεο επαναλαμβάνονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για το πλύσιμο των χεριών, την τήρηση των αποστάσεων, την αποφυγή σημείων και περιοχών με συνωστισμό, και τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους όπου είναι δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις.
ΕΟΔΥ: 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 - Τα 17 στην Αττική
Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 ότι επιβεβαιώθηκαν 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν στην Αττική.
Εδώ και αρκετές ημέρες λοιμωξιολόγοι προειδοποιούν ότι υπάρχει διασπορά κορωνοϊού σε Αττική και Θεσσαλονική, καλώντας τον κόσμο να μην αμελεί τα μέτρα πρόληψης, καθώς ο κορωνοϊός είναι εδώ και είναι μεταδοτικός. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη τοποθέτηση του καθηγητή Νίκου Σύψα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως για ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μεγάλο αστικό κέντρο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του.
Δείτε το νέο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter για τον κορωνοϊό:
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.