- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τετ α τετ Μπουτάρη – Αλ Σάλεχ
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» στη Θεσσαλονίκη
Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και συζήτησαν για την πόλη, τις σημερινές θετικές εξελίξεις στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση, και για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές.
Η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι για άλλη μια φορά οι Θεσσαλονικείς θα αναδείξουν εκ νέου δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη και δήλωσε πως « ο Γιάννης Μπουτάρης πριν από 4 χρόνια φύτεψε την πρώτη ελιά και η ελιά αυτή καρποφόρησε στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: πήγε κόντρα στα στερεότυπα, έσπασε αγκυλώσεις και είπε όχι στη μιζέρια. Η Θεσσαλονίκη άλλαξε, και εμείς ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε αλλάζουμε τώρα σελίδα για την Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα μάλιστα, που βγαίνουμε από την κρίση, μπορούμε και οφείλουμε να το κάνουμε». Αναφερόμενη στην τοπική αυτοδιοίκηση είπε «ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της πολυπόθητης αναγέννησης της χώρας. Η κίνηση των 5 δημάρχων είναι σημαντική και για τον επιπλέον λόγο ότι αναδεικνύει την ανάγκη και το αίτημα διοικητικής και οικονομικής αυτονόμησης της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δήλωση για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Πώς επηρεάζει τις πληρωμές του e-ΕΦΚΑ η αργία της 25ης Μαρτίου
Τι αλλάζει φέτος στο έντυπο Ε1
«Πρόκειται προφανώς περί υποκρισίας» σχολιάζει ο υπουργός Υγείας
5+1 tips για εύκολο υπολογισμό των χρημάτων που θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό
Η επιστολή του στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.