Πολιτικη & Οικονομια

Καταθέτει σήμερα ο Μπαλτάκος

Η ΧΑ προαναγγέλλει κι άλλο ανάλογο υλικό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65008-130932.jpg

Σήμερα Δευτέρα πρωί καταθέτει στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, ως μάρτυρας, ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, αποπεμφθείς γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, για την υπόθεση του βίντεο της συνομιλίας του με τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο τελευταίος.

Η εισαγγελία θα ερευνήσει τις συνθήκες και το αν τελέστηκαν ή όχι αδικήματα κατά τη  μαγνητοσκόπηση, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής που διέταξε η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ότι θα δώσει στη δημοσιότητα κι άλλο ανάλογο υλικό, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για βίντεο ή τηλεφωνικές συνομιλίες, ούτε ποιοι είναι οι συνομιλητές των στελεχών της.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται
Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται

Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY