- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιαννακοπούλου: Τα πήρα κρανίο με την Κεραμέως
«Τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω» ακούστηκε να λέει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την υπουργό Παιδείας
«Είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η Νάντια Γιαννακοπούλου για την Κεραμέως.
Για τα «γαλλικά» της προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η κ. Γιαννακοπούλου κατά τη μυστική ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακούστηκε να «στολίζει» την υπουργό Παιδείας για την απόφαση για τα Πειραματικά σχολεία, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα.
Μιλώντας εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, είπε μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω».
Όπως η ίδια είπε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ», «είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε». Η κ. Γιαννακοπούλου είπε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο από το Μαράσλειο Σχολείο εκείνη την ώρα.
«Μόλις είχα πληροφορηθεί μία πολύ παράλογη και άδικη ρύθμιση της κ. Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος. Τα είπα και στην κ. Κεραμέως, όμως, σε πολύ αυστηρό τόνο. Της λέω, γιατί το κάνεις αυτό;»
Η κ. Γιαννακοπούλου θεώρησε πως η κ. Κεραμέως με αυτή την απόφαση στοχοποιεί το Μαράσλειο. «Κάνει ένα τεράστιο λάθος. Λυπάμαι για το ύφος. Αυτό δε με χαρακτηρίζει. Είμαι εδώ πέρα και περιμένω να δω και να ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος. Ή είναι αδέξια η κ. Κεραμέως ή υπάρχουν άλλοι λόγοι».
Το mea culpa αφορά το ύφος και όχι την ουσία, τόνισε η κ. Γιαννακουπούλου. «Δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κ. Κεραμέως, είμαι κάθετα αντίθετη όμως στις πολιτικές που φέρνει. Δεν έχει φέρει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο».
«Η κόρη μου εντάσσεται στη ρύθμιση αυτή και ευνοείται. Αν κοιτούσα μόνο το καλό το δικό μου δεν θα μιλούσα καν.» είπε στο τέλος.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.