- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Τι συμβαίνει με τους γελωτοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ;»
Ρωτά και απαντά η Λιάνα Κανέλλη
Επιστολή ιδιαίτερα επικριτική στον ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» σχετικά με δημοσίευμά της για τα όσα είπε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από λίγες μέρες για το ντοκιμαντέρ «προσωπικής προβολής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ» .
Αναλυτικά η επιστολή
«Τι συμβαίνει με τους γελωτοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ; Όση πολιτική σαρδάνη προεκλογικής σκοπιμότητας και αν καταναλώσουν, το σαρδόνιο ύφος τους αποκαλύπτεται από τις ιδεολογικές και πραγματικές αντιφάσεις τους. Η κυρία Δούρου φέρεται στο δημοσίευμά σας να θέλει να ξεχάσει, και προφανώς μπορεί, το χαστούκι που έφαγα από το φασίστα για ... χάρη της. Τέτοια έμπρακτη προεκλογική αντιφασιστική αριστερή αλληλεγγύη, όταν προέρχεται από βουλευτίνα του ΚΚΕ πρέπει να την ξεχάσεις αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ...
Ας παραπονεθεί λοιπόν στον αρχηγό της, που όχι μόνο θυμάται το χαστούκι πάλι προεκλογικά, αλλά το χρησιμοποιεί ως διαφημιστικό της αυτοπροσωπογραφίας του, σαρκάζοντάς το. Ας τον εγκαλέσει αυτή που θέλει να το ξεχάσει, επειδή το απαθανατίζει κόντρα στην εκούσια αμνησία της.
Εγώ αντίθετα δεν θέλω, δεν μπορώ και δεν πρόκειται να ξεχάσω ή να μετανιώσω που όρθωσα ανάστημα στο κτήνος, όπως θα έπραττε οποιοσδήποτε κομμουνιστής-στρια. Δεν φαντάστηκα βεβαίως ότι η υποψηφία κυβερνώσα αριστερά του κόμματος Τσίπρα, "θα κατέβαζε γραμμή" σαρκασμού και απαξίωσης μιας γενναιότητας που δεν είναι συνιστώσα τους!
Όσο για το διαστρεβλωτήριο, προφανώς κύρια πολιτική επιλογή, που λέγεται γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, το προειδοποιώ ότι το πιστόλι για α',β',γ´ γύρους εκλογών, στο δικό τους κρόταφο το στρέφουν. Τα γελάκια θα κοπούν. Γιατί αν μπορώ να "μουντάρω", όπως έκρινε ο αρχηγός τους, σε έναν "ψυχοπαθή", όπως επίσης έκρινε ο αρχηγός τους, τότε με τα χαλκεία μπορώ και να διασκεδάσω κι εγώ με τη σειρά μου. Χωρίς μηνύσεις και αγωγές. Δεν τις χρειάστηκα ποτέ μου γιατί δεν είμαι σενάριο, όπως ο αρχηγός τους...».
Το άρθρο του Βηματοδότη
Όπως έγραψε ο Βηματοδότης, στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν από... ικανοποίηση με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και δεν το κρύβουν. «Άλλη μία τέτοια επίθεση στον κ. Τσίπρα για το τσογλάν boy και ανεβαίνουμε δημοσκοπικά», έλεγαν την Τετάρτη το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Θεωρούν ότι η επίθεση που δέχθηκε από την κυρία Κανέλλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άδικη και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική κριτική που μπορούσε να ασκήσει. Ο δε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης επέμεινε ότι με όλα αυτά που κάνει η Λιάνα εκθέτει πρωτίστως το ΚΚΕ και υπενθύμιζε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει: «Οταν της ετέθη η ερώτηση τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, απάντησε: "Δεν θα ήξερα τι να κάνω αν στον δεύτερο γύρο ήταν ο Κασιδιάρης με τον Σακελλαρίδη"».
Και συνεχίζει: ο Βηματοδότης, η κυρία Ρένα Δούρου, παρούσα στη σκηνή με τον κ. Ηλ. Κασιδιάρη να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο, προτού αρχίσει ο χρυσαυγίτης να χαστουκίζει την κυρία Κανέλλη, αρνείται σήμερα να πει το οτιδήποτε: «Έχουν περάσει δύο χρόνια, δεν θυμάμαι τι έγινε και δεν θέλω να θυμάμαι» έλεγε. Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε όταν ο κ. Τσίπρας την αποκάλεσε μετά το επεισόδιο με το νερό «μανάρι μου», είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα. Απέφευγα πάντα να μιλήσω. Άλλωστε σας είπα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Τώρα μ' αυτό θα ασχολούμαστε; Αλλά είναι τώρα τα προβλήματα...».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Πώς σχολιάζει το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ
«Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε μόνο το μυαλό του ελληνικού λαού, κέρδισε και την καρδιά του» σημειώνει
«Τα έργα δεν σταματούν - Κυβέρνηση και Περιφέρεια αλλάζουν την εικόνα της Αττικής», τόνισε ο Μητοστάκης
Δεν αρκεί να συζητάμε πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός ή πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει ο προϋπολογισμός στους διάφορους τομείς
«Και οι τέσσερις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη παραμένουν επίκαιρες. Απαιτούν, όμως, νέο περιεχόμενο» σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.