Πολιτικη & Οικονομια

Κορωνοϊός: από τον Βελόπουλο στον Κραουνάκη

Επιτέλους, κάποιοι πρέπει να πουν αλήθειες

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koronoios-velopoulos-kraounakis.jpg

Ο Βαγγέλης Περρής γράφει για τα «μαγικά βότανα» που προτείνουν Βελόπουλος και Κραουνάκης κατά του κορωνοϊού.

Η ιστορία με τον κορωνοϊό παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Ευτυχώς που υπάρχουν ψαγμένοι επιστήμονες οι οποίοι προσφέρουν (σχεδόν αφιλοκερδώς) τα όπλα για να τον αντιμετωπίσουμε και τολμούν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους.

Κάτι ψευτογιατροί, για παράδειγμα, αποφάσισαν και διέταξαν ότι πρέπει να αποφεύγονται οι χειραψίες διότι (και) έτσι μεταδίδεται ο ιός. Μπούρδες! Στην πραγματικότητα μπορούμε άνετα να «ανταλλάσσουμε μέχρι και 17 χειραψίες την ημέρα», αρκεί να κάνουμε συχνές επαλήψεις με το θαυματουργό « Βυζαντινόν» (περιέχει πολύ σπάνια βότανα από την Αυστραλία), το οποίο προωθεί ο Κυριάκος Βελόπουλος με μόλις 34 ευρώ, (τα έξοδα αποστολής τα βάζει ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» γιατί σέβεται τον λαό). Κάποιοι αμφισβητούν αυτή την θαυματουργή φόρμουλα, αλλά επειδή την προωθεί κοτζάμ αρχηγός κόμματος, αποκλείεται να είναι τσαρλατανισμός, το κράτος θα είχε λάβει μέτρα διότι ζούμε σε Δυτική δημοκρατία και όχι σε ερήμους όπου ένας φακίρης πουλάει κοπριά για φάρμακο.

Τώρα που, με ασπίδα το «Βυζαντινόν», ηρεμήσαμε από την επίθεση του κορωνοϊού, έχουμε την άνεση να ερευνήσουμε με μεγαλύτερη ευθύνη τον τρόπο που δημιουργήθηκε αυτή η σύγχρονη μάστιγα. Στην έρευνα συμμετέχουν μερικά από τα πιο σπουδαία μυαλά της ανθρωπότητας. Κληρικοί στην Τυνησία και την Αίγυπτο υποστηρίζουν ότι ο Αλλάχ τιμωρεί την Κίνα γιατί δε φέρθηκε καλά στους τουρκογενείς Ουιγούρας που ζουν στη Σιντσιάνγκ.  Ιρακινοί αποκαλυπτικοί δημοσιογράφοι δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για αμερικανοεβραϊκό δόλιο σχέδιο γιατί φοβούνται την ανάπτυξη του Ισλάμ. Αμερικάνοι ειδικοί στο ξεσκέπασμα των συνωμοσιών (οι ίδιοι που έγραψαν ότι ο Τραμπ είναι απεσταλμένος του Θεού και η τελευταία ευκαιρία πριν την κόλαση) απεκάλυψαν ότι ο κορωνοϊός προήλθε από τα εργαστήρια των Δημοκρατικών οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Μπιλ Γκέιτς και φυσικά τον Σόρος.

Βέβαια όλοι αυτοί είναι κάπως ακραίοι δεξιοί και ενίοτε φοράνε κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν, οπότε δεν μπορούν να δώσουν μία προοδευτική ερμηνεία στην παγκόσμια αυτή συνωμοσία. Ο άνθρωπος που αποκάλυψε την αριστερή Αλήθεια για τον κορονοϊό είναι ένας Έλληνας που ξέρει από τέτοια (είχε αποκαλύψει και τι κρύβεται πίσω από τη φωτιά στο Μάτι, ξεκάθαρο σχέδιο να χτυπηθεί ο Τσίπρας), δηλαδή ο -ειλικρινά- πολυαγαπημένος μας συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Παραθέτουμε αυτούσια την παρέμβαση του, χωρίς σχόλια που ίσως θα τραυμάτιζαν το κύρος της: «Ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες...Το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού...»

Η σημαντική αυτή η ανάρτηση του νουνεχή  Σταμάτη Κραουνάκη που αντιστέκεται στον πανικό (πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις) φιλοξενήθηκε όπως της αξίζει μόνο στην, πάντα προσεκτική στις διατυπώσεις της, «Εφημερίδα των Συντακτών». Σε άρθρο που είχε τίτλο «ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε την αλήθεια για τον κορονοϊό», ο γνωστός αγωνιστής σ. Δημήτρης Κανελλόπουλος (ο ίδιος που ήθελε να αναβληθούν οι εκλογές όταν τις έχανε ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι ενθουσιασμένος γιατί «ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης δεν μασάει τα λόγια του και ανοίγει τα μάτια σε πολύ κόσμο». 

img_0820.jpg

ΥΓ: Πέρα από τα ανοιχτά μάτια, κρατάμε ανοιχτά και τα αυτιά μας. Εξακολουθούμε να ακούμε τα λατρεμένα τραγούδια του Κραουνάκη και περιμένουμε πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ