- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Έτσι θα σταματήσει η μάστιγα των πλαστών αποδείξεων
Θα εκδίδονται όλες με QR Code
Με QR Code θα ελέγχει o πελάτης τη γνησιότητα των αποδείξεων λιανικής. Προχωρά η διαδικασία ψηφιοποίησης των συναλλαγών των επιχειρήσεων.
Προχωρά η διαδικασία ψηφιοποίησης για την καταχώρηση των συναλλαγών όχι μόνο μεταξύ επιχειρήσεων αλλά και στην λιανική σε μια προσπάθεια αποκατάστασης του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων.
Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, που αναμένεται να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ορίζονται οι προδιαγραφές αναβάθμισης των ταμειακών μηχανών οι οποίες θα συνδέονται on line με το σύστημα TAXIS. Στη συνέχεια τα στοιχεία των αποδείξεων λιανικής θα διαβιβάζονται στην πλατφόρμα myDATA ανά συναλλαγή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα νέο στοιχείο προστίθενται στις προδιαγραφές αυτές. Πρόκειται για το QR Code σύμφωνα με το οποίο θα αποδεικνύεται η εγκυρότητα της απόδειξης. Με αυτό τον τρόπο θα είναι δυνατόν να ελέγχεται αν το παραστατικό που εκδόθηκε από την επιχείρηση είναι το ίδιο με αυτό που έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα (myDATA).
To επόμενο χρονικό διάστημα η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει στην οριστικοποίηση των τεχνολογιών ελέγχου των παραστατικών αυτών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.