Πολιτικη & Οικονομια

Στις Βρυξέλλες αύριο Παρασκευή ο Ν. Δένδιας

Για το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Δένδιας
Νίκος Δένδιας © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στο Ιράκ και τη Λιβύη.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας θα μεταβεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο Συμβούλιο αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στο Ιράκ και τη Λιβύη. Η συζήτηση περί Λιβύης θα διεξαχθεί παρουσία του Ειδικού Εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη, Γασάν Σαλάμε.

Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί διμερώς με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μ. Σχοινά, καθώς και με τον Γασάν Σαλάμε.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY