Folli Follie: Απομακρύνεται από το ΔΣ ο Κουτσολιούτσος
Δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Απομακρύνεται από το Δ.Σ της Folli Follie ο Γ. Κουτσολιούτσος μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την έκδοση προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσουλιούτσου από το Δ.Σ της Folli Follie.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. εισηγμένης εταιρίας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της εταιρίας «Folli Follie».
Η απόφαση επί της προσωρινής διαταγής, που εκδόθηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το μέλος ΔΣ της εταιρείας Γεώργιος Κουτσολιούτσος από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή και διόρισε τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη στη θέση του ήδη παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ κ. Περικλή Δοντά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.