Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: «Έτσι θέλει να καταντήσει την πατρίδα ο κ. Τσίπρας»

Σφοδρή ανακοίνωση για τις δηλώσεις του στο DPA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59336-118458.jpg

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων DPA για μονομερή διαγραφή χρέους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα ευχήθηκε να γίνει η χώρα μας Αργεντινή προσομοιάζοντας το μοντέλο της με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, επαναλαμβάνει την επίσημη θέση του που είναι μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

13 χρόνια μετά τη χρεοκοπία της Αργεντινής, οι λεηλασίες καταστημάτων και οι αιματηρές διαδηλώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς το νόμισμα της χώρας υποτιμήθηκε περισσότερο από 45% τον τελευταίο χρόνο, ο πληθωρισμός της καλπάζει στο 28% και τα συναλλαγματικά αποθέματά της εξαντλούνται.

Έτσι θέλει να καταντήσει την Πατρίδα ο κ. Τσίπρας. Γιατί οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι θα οδηγήσουν τη χώρα σε άμεση έξοδο από το ευρώ και θα βυθίσουν την κοινωνία σε εφιαλτικές καταστάσεις, χειρότερες από εκείνες της Αργεντινής.

Ειδικά τώρα, που με σταθερότητα η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια σε τροχιά ανάκαμψης, ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει στον κ. Τσίπρα, με τα περιθωριακά μοντέλα του, να σύρει τη χώρα στην καταστροφή.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο «αντίστοιχος Τσίπρας» στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με ελικόπτερο...».

Δ.Α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ