Πολιτικη & Οικονομια

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 3,5 μονάδες σε νέα δημοσκόπηση

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59064-117789.jpg

Κατά 3,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, με ποσοστό 31,5% ενώ στο 28% ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία. Ακολουθούν η Χρυση Αυγη με 10%, το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξαρτητοι Ελληνες με 4,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,5% και τα λοιπά κόμματα με 9,5%.

Στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρείται πως μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, το 29% απάντησε μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το 41% απάντησε καμία από τις δύο.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 39% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 30%, ενώ το 29% απαντά κανέναν από τους δύο.

Όσον αφορά την παράσταση νίκης, το 52% των ερωτηθέντων πιστεύει πως νικητής των επόμενων εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το 35% βλέπει νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου
Το πρώτο πλήρως προσβάσιμο Γραφείο Εξυπηρέτησης AμεΑ εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο ανοίγει τον δήμο και την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων των οικογενειών», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY