Πολιτικη & Οικονομια

Στη Βουλή η τροπολογία για κατάργηση των 25 ευρώ

Κέρδος 3 εκ. ευρώ από τις αυξήσεις σε τσιγάρα/ καπνό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58152-116239.jpg

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την τροπολογία για κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα υπογράφηκε από τους υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Υγείας το ισοδύναμο μέτρο αύξησης 5 λεπτών σε τσιγάρα και καπνό.

Η τροπολογία περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόκειται να συζητηθεί και να τεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Η ρύθμιση για την αύξηση σε τσιγάρα και καπνό ως ισοδύναμο μέτρο αναμένεται να αποφέρει στο κράτος 48 εκ. ευρώ, που σημαίνει 3 εκ. ευρώ περισσότερα σε σχέση με τα έσοδα από το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY