- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι μέλλει γενέσθαι με την επένδυση στην Αφάντου - Δήλωση Γεωργιάδη
Το μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter μετά τη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Αγγελιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την επένδυση στην Αφάντου μετά τη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Αγγελιάδη.
Τη βεβαιότητά του ότι ξεπερνιούνται τα προβλήματα της επένδυσης στην έκταση Αφάντου στη Ρόδο εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντησή του που είχε με τον επιχειρηματία Μερκούριο Αγγελιάδη. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός ανέφερε: «Συναντηθήκαμε με τον κ. Αγγελιάδη και την ομάδα του, που όλοι μαζί κάνουν τη μεγάλη επένδυση. Τα προβλήματά τους τελείωσαν. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει».
Υπενθυμίζεται, ότι ο προϋπολογισμός για το έργο πλησιάζει το μισό δισ. ευρώ και ο στόχος είναι να ενταχθεί το γκολφ της Αφάντου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πρόσφατα για τις επενδύσεις σε Κασσιόπη, Αφάντου και ΕΛΒΟ: «Με την ίδια ομάδα που αναλάβαμε να ξεκολλήσουμε την επένδυση στο Ελληνικό και την ξεκολλήσαμε, με την ίδια ομάδα ξεκινάμε, πάλι με εντολή του πρωθυπουργού, παραδείγματος χάριν με την Κασσιόπη που είναι μια άλλη μεγάλη εμβληματική επένδυση, την οποία συζητάμε εδώ και 7 χρόνια. Η Κασσιόπη λοιπόν είναι η επόμενη, το Αφάντου της Ρόδου είναι η μεθεπόμενη και ξεκινάμε διαγωνισμό για την ΕΛΒΟ, όπου προχωράει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ο διαγωνισμός θα γίνει τον Σεπτέμβριο και αυτή τη φορά θα πετύχει. Διότι η διαφορά σήμερα είναι ότι οι επενδυτές που έρχονται, καταλαβαίνουν ότι εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.