- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στυλιανίδης πρόεδρος της επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος
Τι δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης για την πρόταση της κυβέρνησης
Η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης και Επίκουρο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001. Εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης το 2003, που είχε σαν στόχο τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συντάγματος.
Σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε: «Είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω επικεφαλής της Επιτροπής Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος. Τον ευχαριστώ θερμά διότι μου δίνει την δυνατότητα συνδυάζοντας την επιστημονική μου γνώση με την πολιτική μου εμπειρία να συμβάλω στη θεσμική αναμόρφωση της πατρίδας μου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.