Πολιτικη & Οικονομια

Ψηφοφόρε, τρέμε

27009-103916.jpg
Θοδωρής Γεωργακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ψηφοφόρε, προσοχή! Κινδυνεύεις από τη συμμορία της δραχμής, τους άσχετους, τους επικίνδυνους και τους ακραίους που θέλουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος και τη βία και τη φτώχεια για δεκαετίες. Έλα μαζί μας, είμαστε η μόνη ψύχραιμη και ρεαλιστική πρόταση. 

Ψηφοφόρε! Πρόσεχε! Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα των μνημονίων υποθηκεύει το μέλλον σου στη Μέρκελ. Μόνο εμείς μπορούμε να ανακόψουμε αυτή την πορεία και να καταργήσουμε τα μνημόνια, έλα μαζί μας. 

Ψηφοφόρε, ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καταδυναστεύουν οι ανθέλληνες και οι κλέφτες που έχουν κάνει την πατρίδα μας παιδική χαρά για τους αλλοδαπούς και τους άπλυτους, που θέλουν να σε σκοτώσουν και να σε βιάσουν. Συστρατεύσου μαζί μας για να τους συντρίψουμε. 

Ψηφοφόρε, ΞΥΠΝΑ! Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων σε έχει βάλει στο στόχαστρο, ο Σόρος θέλει να αγοράσει τα παιδιά σου, οι Ιλουμινάτοι Εβραιομασόνοι θα σου κλέψουν τις καταθέσεις, ξύπνα, σε ψεκάζουν, λέσχη μπίλντεμπεργκ, διεδώστε. 

 

Ψηφοφόρε!

Ο κόσμος είναι γεμάτος με τα πράγματα που πρέπει να φοβάσαι. Γεμάτος, είναι παντού, φανταστικά ή μη. Κι ακόμα κι αν πας να τα ξεχάσεις, ο κόσμος είναι και γεμάτος και με σωτήρες ωρυόμενους που στα θυμίζουν, ξανά και ξανά, κάθε μέρα. 

Η επιλογή σήμερα αυτή είναι: Διάλεξε τρόμο. 

Ανάλογα με τον τρόμο, έρχεται μαζί πακέτο κι ο αντίστοιχος, αυτόκλητος σωτήρας. 

Που σχεδόν σίγουρα είναι μια ακόμα χειρότερη συμφορά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ