Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις
Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Πτέρυγα όπου υπηρέτησε
Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς κρίσης, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτό το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος». Αυτό το μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο.
Όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, η επίσκεψη αυτή, είχε, όμως, και πιο προσωπικό χαρακτήρα για τον κ. Μητσοτάκη, καθώς εκεί υπηρέτησε τη θητεία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι την 111 Πτέρυγα Μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, ακόμη, ότι θα είναι δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που παρ' ότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης», ανέφερε o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.