Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση της ATHENS VOICE στην Έφη Αχτσιόγλου

Η χυδαία αντιστροφή της πραγματικότητας

62222-137653.jpg
Athens Voice
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Apantisi Athens Voice Axtsioglou.jpg

Απάντηση της ATHENS VOICE στην Έφη Αχτσιόγλου: Η κυρία υπουργός ας αναζητήσει την «απανθρωπιά και τον κοινωνικό κανιβαλισμό» στην πολιτική της κυβέρνησής της που οδήγησε στην Ειδομένη και στη Μόρια

Σήμερα η κυβέρνηση της κυρίας Αχτσιόγλου είναι υπόλογη. Μια άτυχη εργαζόμενη μετανάστρια σε νοσοκομείο, προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, έπεσε στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο. Εμείς δεν εργαλειοποιούμε τον θάνατο, όπως έκανε το δικό της κόμμα, ο δημοκρατικός κόσμος δεν θα τους φωνάξει «δολοφόνους», όπως έκανε παλιότερα το δικό της κόμμα. Όμως δεν θα επιτρέψουμε και τη χυδαία αντιστροφή της πραγματικότητας, όπως αυτή που επιχειρεί να κάνει η κυρία Αχτσιόγλου.

Η Athens Voice δεν λοιδώρησε καμία μετανάστρια. Αντίθετα, λοιδώρησε την κυβέρνηση της κ. Αχτσιόγλου, η οποία τώρα ξέρει να κάνει ελέγχους στις μετανάστριες νοσηλεύτριες που φυλάνε τους αρρώστους μας στα νοσοκομεία, αλλά τότε στην αντιπολίτευση έστηνε επικοινωνιακά χάπενινγκ στο Προεδρικό Μέγαρο για φωτογραφίες με φωτογενείς μετανάστες.

Η κυρία υπουργός ας αναζητήσει την «απανθρωπιά και τον κοινωνικό κανιβαλισμό» στην πολιτική της που οδήγησε στην Ειδομένη και στη Μόρια, όχι στα μέσα ενημέρωσης που της κάνουν κριτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ