Πολιτικη & Οικονομια

Ντιμπέιτ: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «ναι» για 27 ή 28 Ιουνίου όπως πρότεινε η ΝΔ

Καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να αποδεχτούν μία από τις δύο αυτές ημερομηνίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dibate.jpg
© INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αλλαγή ημερομηνίας του ντιμπέιτ, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της 30ής Ιουνίου.

Αλλαγή ημερομηνίας του ντιμπέιτ, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της 30ής Ιουνίου και της αδυναμίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να μετάσχει στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου, αφού η Σύνοδος, ενδέχεται να μην έχει ολοκληρωθεί και δηλώνει «ανοικτός σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία».

«Με δεδομένη την πραγματοποίηση έκτακτης Συνόδου Κορυφής το βράδυ της 30ης Ιουνίου στις Βρυξέλλες, ενημερώσαμε όλα τα κόμματα για την ανάγκη αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών, δηλώνοντας εξαρχής ότι από την πλευρά μας είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία», αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζουν.

«Η ΝΔ δήλωσε διαθεσιμότητα για δύο ημερομηνίες, την 27η και 28η Ιουνίου. Από την πλευρά μας δηλώσαμε προφανώς διαθέσιμοι και για τις δυο.

Καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να αποδεχτούν μία από τις δύο αυτές ημερομηνίες, ώστε να μην ακυρωθεί το χρήσιμο για την προγραμματική αντιπαράθεση και την ενημέρωση του ελληνικού λαού debate, πριν από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα: Μια χώρα μη διακυβερνήσιμη;
Ελλάδα: Μια χώρα μη διακυβερνήσιμη;

Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY