- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον Κορυδαλλο ο Μητσοτάκης: Θέλω οι πολίτες να είναι με τη ΝΔ
Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό
Στον Κορυδαλλό ο πρόεδρος της ΝΔ. Επανέλαβε τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.
Για χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τα νέα παιδιά και ασφάλεια στις γειτονιές, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες, κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και περαστικούς κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως κοροϊδεύει τους συνταξιούχους.
«Ο κ. Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, που το ονομάζει 13η σύνταξη, όμως την ίδια στιγμή έχει νομοθετήσει να κοπεί η 12η σύνταξη. Και αυτό γιατί μείωσε το αφορολόγητο όριο, και αρνήθηκε να δεχθεί την τροπολογία που καταθέσαμε για να ακυρωθεί αυτό το μέτρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνταξιούχους. «Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ; Ποιος αύξησε τις εισφορές υγείας στις συντάξεις; Ποιος αποφάσισε οι νέοι συνταξιούχοι να παίρνουν συντάξεις μειωμένες κατά 38%; Αυτά είναι τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους» είπε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, που, όπως είπε, ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 150 έως 200 ευρώ κατά μέσο όρο το χρόνο για κάθε νοικοκυριό.
Παράλληλα καυτηρίασε τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, που όπως είπε, «έμεινε μισή» καθώς ο καφές και τα λοιπά ροφήματα παρέμειναν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.
Απαντώντας σε κατοίκους που δήλωσαν «αντισύριζα», ο κ .Μητσοτάκης είπε πως αυτό που θέλει είναι οι πολίτες να είναι με τη Νέα Δημοκρατία.
Το βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στην Κρήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιωτική δωρεά καλύπτει μηνιαία ενίσχυση για γιατρούς σε 47 νησιά έως 4.000 κατοίκους
«Δύσκολα θα υπάρξει αντίρρηση», ανέφερε σε συνέδριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λεμεσού
Τέσσερα F-16, ATR-72, CN-235 και UAV πέταξαν στο Αιγαίο – Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
Οι δύο ηγέτες επαναβεβαίωσαν τη στρατηγική σχέση Ελλάδας – Αιγύπτου και συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητά συμπλήρωση υπογραφών και γνωμοδότηση του ΝΣΚ για να προχωρήσει θεσμικά η διαδικασία
«Η επίθεση αυτή ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της καλώς εννοούμενης κριτικής» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Επικοινωνία με τους Υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών των ΗΑΕ για εξελίξεις και επαναπατρισμό Ελλήνων
Παρέμβαση για Κύπρο, επαναπατρισμό Ευρωπαίων και ανάγκη διπλωματίας με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο
Ο Κ. Βελόπουλος με επιστολή του ζητά παραπομπή Φλώρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής - Ο ανεξάρτητος βουλευτής απαντά με δική του εκδοχή
Τέσσερα drones κατευθύνθηκαν προς Κύπρο και Ελλάδα – Η κυβέρνηση παραπέμπει στον Δένδια
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γάλλο πρόεδρο για την αμυντική συνδρομή που παρέχει η Ελλάδα στην Kύπρο
Απτόητος απάντησε ότι «δεν έχουμε συνηθίσει να γλείφουμε σόλες παπουτσιών και γόβες πρεσβευτών»
Τι αναφέρουν τα πορίσματα των κομμάτων
Άμεση ήταν η απάντηση της Αθήνας στις δηλώσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών
Μια χαμηλού κόστους αλλά υψηλής απόδοσης μεταρρύθμιση που μπορεί να αλλάξει το τοπίο της έρευνας
Η στάση του Ισπανού πρωθυπουργού στην επίθεση των ΗΠΑ - Ισραήλ εναντίον Ιράν μπορεί να είναι «σωστή» ή «λάθος» αναλόγως του αποτελέσματος. Όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης
Η μηνιαία έκθεση HEPI δείχνει ότι Ελλάδα και νοικοκυριά πληρώνουν χαμηλότερες λιανικές τιμές
Προσωπική επίθεση και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Οι επιπτώσεις στην τσέπη των καταναλωτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.