- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα Νέα: Και υπουργός του Τσίπρα έκανε διακοπές στη θαλαμηγό
Τι στοιχεία δίνει για τον υπουργό το δημοσίευμα
Σύμφωνα με την εφημερίδα ξεκουράστηκε στο ίδιο σκάφος για λίγες ημέρες, και υπουργός της κυβέρνησης, με ευάριθμη συντροφιά.
Η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός έκανε διακοπές τον περασμένο Αύγουστο και μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου προκάλεσε αντιδράσεις και οδήγησε σε μία σφοδρή αντιπαράθεση μετάξυ του Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή.
Όπως υποστηρίζει ωστόσο ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα» στην εφημερίδα «Τα Νέα», λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του πρωθυπουργού στο «Odyssey» τον Αύγουστο του 2018, ξεκουράστηκε στο ίδιο σκάφος για λίγες ημέρες, και υπουργός της κυβέρνησης, με ευάριθμη συντροφιά.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει ότι στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παναγοπούλου αν και επιβεβαίωσε τις διακοπές Τσίπρα στην πολυτελή θαλαμηγό, δεν ανέφερε τίποτα για τις διακοπές του υπουργού, σημειώνοντας ότι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο το συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος έχει φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα.
«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.