- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το στραβοπάτημα της Εύης Χριστοφιλοπούλου (video)
«Μιλούσα στον πρόεδρο, γι' αυτό δεν είδα...»
Ένα μικροατύχημα η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, καθώς ανέβαινε στο βήμα της Βουλής, αλλά όλα... εντάξει.
Ένα ατυχηματάκι είχε το πρωί της Παρασκευής η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, την ώρα που περπατούσε από τα βουλευτικά έδρανα προς το βήμα του ομιλητή στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Καθώς ανέβαινε στα σκαλιά, η κυρία Χριστοφιλοπούλου και παράλληλα μιλούσε με τον προδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής, Τάσο Κουράκη, παραπάτησε. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κρατήθηκε την τελευταία στιγμή από την κουπαστή.
Βλέποντάς την να πέφτει, ένας υπάλληλος της Βουλής έτρεξε προς το μέρος της για να την πιάσει, όπως και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός από τα υπουργικά έδρανα με τον Τάσο Κουράκη από το βήμα του προέδρου που έκαναν να σηκωθούν για να την βοηθήσουν. «Μιλούσα στον πρόεδρο, γι' αυτό δεν είδα...» δικαιολογήθηκε η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ξεκινώντας την ομιλία της διαβεβαίωσε τους συναδέλφους της βουλευτές: «Εντάξει, όλα καλά...».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.