- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πότε αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή 5 Μαΐου
«Παρωχημένος θεσμός» των ενδιάμεσων εκπτώσεων που «δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς», σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.
Η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα αρχίσει την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 καθώς η Πρωτομαγιά είναι πλέον υποχρεωτική αργία για τα καταστήματα και θα λήξει την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.
Κατά τη διενέργεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00΄- 18:00΄.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ' όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.