Πολιτικη & Οικονομια

Τζανακόπουλος για υπόθεση Πετσίτη: Ανύπαρκτο θέμα (video)

Καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία για πολιτικό αντιπερισπασμό - Άμεση η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Τζανακόπουλος
Γιάννης Τζανακόπουλος/©INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ανύπαρκτο θέμα που αναπαράγεται από αντισύριζα ιστότοπους και ενορχηστρώνεται από τη ΝΔ για πολιτικό αντιπερισπασμό μετά τις παραγγελίες διώξεων από τη Δικαιοσύνη για τα δάνεια των κομμάτων, χαρακτήρισε την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Το θέμα του κ. Πετσίτη, είναι ένα θέμα ανύπαρκτο που αναπαράγεται από ιστότοπους οι οποίοι είναι αντισύριζα και ενορχηστρώνεται από τη ΝΔ για πολιτικό αντιπερισπασμό. Έχει σχέση με την πολιτική εξέλιξη των διώξεων που ασκήθηκαν για τα 200 εκατ. ευρώ δανεικά και αγύριστα που πήρε η ΝΔ» ανέφερε από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου του για την κωδικοποίηση.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει προκαλέσει αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η κ. Ζαχαράκη δεν είχε να πει τίποτα για τα δάνεια του κόμματος της, κάνοντας λόγο για ένα παλιό πολιτικό καθεστώς που έχει καταρρεύσει.

«Γι' αυτό η κ. Ζαχαράκη δεν απάντησε. Είπε μόνο ότι η ΝΔ με σύνεση διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Λέει δηλαδή η αξιωματική αντιπολίτευση με περισσό θράσος ότι με τον ίδιο τρόπο σκοπεύει να διαχειριστεί και τα δημόσια οικονομικά της χώρας» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΝΔ: Για μια ακόμη φορά ο κ. Παππάς λέει ψέματα

Για την υπόθεση Πετσίτη τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μαστρογεωργίου, υποστηρίζοντας ότι ο Νίκος Παππάς λέει «για μια ακόμα φορά ψέματα» και ο πρωθυπουργός «Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται». 

Δήλωση Γιάννη Μαστρογεωργίου για την υπόθεση Πετσίτη

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ