Πολιτικη & Οικονομια

Πολιτική κόντρα για το σοκαριστικό βίντεο της δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού

Για «ντροπή» κάνει λόγο η ΝΔ, για καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών το υπ. Δικαιοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολιτική κόντρα για το σοκαριστικό βίντεο της δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού
INTIMENEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας μετά τη δημοσιοποίηση σοκαριστικού βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου φαίνεται η δολοφονία Αλβανού κρατούμενου τον περασμένο Ιανουάριο.

«Οι εικόνες της στυγνής δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού είναι σοκαριστικές. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον φυσιολογικό οι κρατούμενοι όχι μόνο να διοργανώνουν πάρτι, αλλά και να σκοτώνονται μεταξύ τους. Ντροπή», δήλωσε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης σημειώνει ότι το περιστατικό αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό Εφέτη Ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας. «Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια. Την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί εκτός από τη σημερινή κυβέρνηση», προσθέτει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ