- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Φασιστική» επίθεση στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αστέριου Καστόρη
Μετά το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στην Κατερίνη
Για φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της δημοκρατίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε γραπτή του ανακοίνωση στα τα όσα εκτυλίχθηκαν σε βάρος του βουλευτή Πιερίας Αστέριου Καστόρη έξω από το σπίτι του.
Καλεί ιδιαίτερα τη ΝΔ να καταδικάσει την επίθεση και επισημαίνει ότι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται.
«Η επίθεση εναντίον της κατοικίας του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη, καθώς και ο βανδαλισμός της, από ομάδα ακροδεξιών, με πέτρες, αυγά και μπογιές, μετά το τέλος του συλλαλητηρίου στην Κατερίνη, δεν στρέφεται μόνο ενάντια στον ίδιο, αλλά και κατά της δημοκρατίας» υπογραμμίζει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα υπογραμμίζει πως «οι δράστες της επίθεσης δεν είναι πολίτες που ανησυχούν, εξαιτίας της παραπληροφόρησης, για τη συνθήκη των Πρεσπών. Είναι φασίστες και τραμπούκοι. Η απόλυτη καταδίκη της επίθεσης είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού κόμματος, κάθε δημοκρατικού πολίτη. Καλούμε ιδιαίτερα τη ΝΔ, η οποία με την προπαγάνδα της, τις θεωρίες συνωμοσίας που διασπείρει και τον διχαστικό της λόγο, υποδαυλίζει τέτοιες συμπεριφορές, και αρνείται να τις καταδικάσει έμπρακτα και ρητά, να πάρει θέση έστω και τώρα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές και τα στελέχη του, ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται. Η συνθήκη των Πρεσπών, η οποία επιλύει ένα χρόνιο ζήτημα της εξωτερικής μας πολιτικής, με τον καλύτερο τρόπο, διασφαλίζοντας πλήρως τα συμφέροντα της χώρας μας, θα επικυρωθεί. Οι πατριδοκάπηλοι, οι εθνικιστές και οι φασίστες θα ηττηθούν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.