Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: Πρόθυμοι ακροδεξιοί στηρίζουν την πλειοψηφία αλά καρτ του Τσίπρα (video)

«Εκλογές τώρα»!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φ.Γεννηματά(Επικεφαλής Δημ.Συμπαράταξης)(Δευτερ)(Ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση)(16/01/2019)

«Πρόθυμοι ακροδεξιούς» χαρακτήρισε στην Ολομέλεια της Βουλής η Φώφη Γεννηματά τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως πρόκειται για άτομα που δεν έχουν οιαδήποτε σχέση με τους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τα ιστορικά στελέχη του.

Μιλώντας στην Βουλή η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε «πλειοψηφία αλά καρτ» τους 151 βουλευτές που φαίνεται να έχει συγκεντρώσει ο Αλέξης Τσίπρας, και προκάλεσε τον πρωθυπουργό να επιχειρήσει να κυρώσει με τους ίδιους βουλευτές την συμφωνία των Πρεσπών.

«Στην Αθήνα η δημοκρατία έχει ζήσει καλύτερες ημέρες από ό,τι μαζί σας […] Η δημοκρατία δεν είναι αριθμητική», προσέθεσε αιχμηρά η κ. Γεννηματά.

«Οι πολιτικές διαφορές λύνονται στις κάλπες, εκεί κύριε Τσίπρα σας περιμένει ο ελληνικός λαός», προειδοποίησε τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

«Είστε πιο παλιό από το παλιό, έχετε γίνει βαρίδι για την Αριστερά» συνέχισε η Φώφη Γεννηματά. 

«Αποδείχτηκε ότι θέλατε να κατακτήσετε με κάθε μέσο την εξουσία και χρησιμοποιήσατε τα παρακρατικά ερείσματα της βαθιάς Δεξιάς, τα οποία σας ανταποδίδουν τώρα τη συνεργασία με τη στήριξή τους» είπε χαρακτηριστικά. 

«Είχε πει ο κ. Καμμένος ότι θα σας μάθει να γράφετε με το δεξία, εσείς το παρακάνετε, υπογράφετε κιόλας» προσέθεσε.

«Ξέρω ότι δε μπορείτε να το αποδεχθείτε, αλλά πάρτε το απόφαση: τελειώσατε!» είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.  «Κύριε Τσίπρα είστε πλέον τοξικός» σημείωσε.

Η Φώφη Γεννηματά επέμεινε στην ανάγκη εκλογών και δεσμεύθηκε να ψηφίσει την αναθεώρηση του άρθρου 86 με συμφωνία ότι το πρώτο νομοσχέδιο της επόμενης Βουλής θα περιλαμβάνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και τις 120 δόσεις.

«Από τις κάλπες θα βγείτε και χαμένος και… καμένος» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ