- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η διόρθωση της «Αυγής» για τον «χρυσαυγίτη» και τον Μπακογιάννη
Σε διόρθωση δημοσιεύματος στο οποίο ανέφερε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόταν στον Αγ. Παντελεήμονα από τον Σπύρο Γιαννάτο, «γνωστό χρυσαυγίτη» που ήταν καταδικασμένος με αναστολή για τραμπουκισμούς, προχώρησε η εφημερίδα «Αυγή».
Ολόκληρη η διόρθωση της «Αυγής»
Αμέσως μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο, ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικη δήλωση διευκρινίζοντας στην εφημερίδα μας ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε΄ Τριμελούς Πλημμελιοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν είχε με επεισόδια τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως και η «Αυγή», αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως «καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς. Επιπλέον, ο κ. Γιαννάτος μέσω του εξώδικου δηλώνει στην εφημερίδα ότι «ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά», καθώς στο ρεπορτάζ της 6.12.2018 τον χαρακτηρίσαμε ως «γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά».
Η «Αυγή», πιστή στις αρχές της δεοντολογίας, δημοσιεύει σήμερα τις διορθώσεις που ο Σ. Γιαννάτος μας έστειλε μέσω του δικηγόρου του Θανάση Πλεύρη και αφορούν τόσο την αθώωσή του στο Εφετείο όσο και τη διαβεβαίωση περί μη πολιτικών σχέσεων του πρώτου με το κόμμα της Χ.Α.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.