Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Μαξίμου-ΝΔ: Η Πειραιώς διαψεύδει δηλώσεις για την υπόθεση «Ριχάρδος»

Οι δηλώσεις που φέρονται να έκαναν γαλάζια στελέχη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nd.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχόλιο επικαλούμενο δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για την υπόθεση Ριχάρδου, τις οποίες ωστόσο η Πειραιώς διαψεύδει, έκανε το Μέγαρο Μαξίμου.

Αφορμή για το σχόλιο αποτέλεσε δημοσίευμα του news247 σύμφωνα με το οποίο στελέχη της ΝΔ φέρονται να έχουν δηλώσει ότι «ακόμη και η υπόθεση Ριχάρδου εξελίσσεται σε φιάσκο για την κυβέρνηση». Τα ίδια στελέχη φέρονται να στάθηκαν στην αναφορά που έκανε για την υπόθεση από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με στόχο να τη χρησιμοποιήσει για να κερδίσει πόντους στην πολιτική αντιπαράθεση και να σχολίασαν επ΄αυτού ότι «οι εξελίξεις τον διαψεύδουν πανηγυρικά και σε αυτό το θέμα».

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το σχόλιο πηγών της ΝΔ περί φιάσκου για την υπόθεση του Ριχάρδου. Από πότε βάλθηκαν στη ΝΔ να δουλεύουν και για λογαριασμό των συνηγόρων υπεράσπισης κλεπταποδόχων χρυσού; Αυτή είναι η δήθεν έγνοια τους για την ανομία και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας; Λίγη περισσότερη υπομονή και εμπιστοσύνη στις δικαστικές Αρχές δε θα έβλαπτε», σχολίασε μετά το δημοσίευμα το Μέγαρο Μαξίμου.  

Από την πλευρά της πάντως η ΝΔ διαψεύδει ότι υπήρξε οποιαδήποτε τοποθέτηση στο θέμα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ