Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος για δήμαρχος της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)

«Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά», είπε ο πρώην υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4588166.jpg
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε πριν από λίγο από την πλατεία Κυψέλης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Γερουλάνος ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην ιεράρχηση, την καθαριότητα και την ασφάλεια. Ψάχνουμε όμως τις λύσεις. Θα είναι από τα Υπουργεία ή από την κοινωνία των πολιτών;

4588163.jpg


Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα. Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο των Αθηναίων, μια πόλη ανθρώπινη».

4588152.jpg

Ερωτηθείς ποιοι θα ήθελε να τον στηρίξουν, ο κ. Γερουλάνος απάντησε: «Πρωτίστως βέβαια οι πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποίον ανήκω. Θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν».

4588150.jpg


Περισσότερα για τα σχέδια και το όραμα του Παύλου Γερουλάνου για την πόλη της Αθήνας στο τεύχος της Athens Voice που κυκλοφορεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ