- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του προϊσταμένου της Πολεοδομίας Σαντορίνης
Προς επτά συναρμόδιους υπουργούς - Καταγγέλλουν«τραμπούκικη επίθεση»
«Τραμπούκικη επίθεση στoν προϊστάμενο της Πολεοδομίας Σαντορίνης» καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένος, Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος, σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και απευθύνουν σε επτά συναρμόδιους υπουργούς.
Όπως αναφέρουν, η επίθεση εκδηλώθηκε χθες, Δευτέρα 16 Ιουλίου, «με τη μαφιόζικη εισβολή και τη γρονθοκόπιση του προϊσταμένου της Πολεοδομίας του Δήμου Θήρας» και «πέραν από την αυτονόητη καταδίκη και την ανάγκη άμεσης εξιχνίασης και σύλληψης των δραστών, εγείρει τεράστια ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται το νησί».
Οι βουλευτές που κατέθεσαν την ερώτηση στη Βουλή, σημειώνουν ότι επί πολλά χρόνια ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας επιδιώκει σχεδόν μόνος, με τη συνδρομή ελάχιστων συμβασιούχων μηχανικών, να φέρει σε πέρας ένα τεράστιο έργο σε πέντε νησιά της Περιφερειακής Ενότητας και στην ίδια τη Σαντορίνη.
Ζητούν, λοιπόν, να ενημερωθούν πότε θα προχωρήσουν οι σχεδιασμένες και αποφασισμένες επιτόπιες προσλήψεις τόσο στην Υπηρεσία Δόμησης, όσο και στους άλλους κρίσιμους τομείς της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας, έτσι ώστε η διεκπεραίωση και η προώθηση των τοπικών υποθέσεων να διενεργείται γρήγορα και αποτελεσματικά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου και συλλογικών διαδικασιών
«Διερωτώμαι τι θα λένε τώρα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Χωρίς τέλος ο «πονοκέφαλος» για τους αδειούχους του Αυγούστου
Τι ισχύει με την προσαύξηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαπιστώνουν ότι το πλαίσιο των επιδοτήσεων μπαίνει στα σωστά του θεμέλια» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.