Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ρωτούμε ευθέως τους κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο. Εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την κυβέρνηση;

Χαμός μετά τις αποκαλύψεις για τον βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ντόμινο αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις τα σλάβικα του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα, αλλά και οι αποκαλύψεις πως στο παρελθόν είχε προσφύγει κατά της Ελλάδας στο Ευρωπϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζητώντας να αναγνωριστεί η «μακεδονική» μειονότητα.

Η Νέα Δημοκρατία ζητεί με ανακοίνωσή της από τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών και τον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να απαντήσουν στο ερώτημα αν οι απόψεις του κ. Σέλτσα εκφράζουν τις απόψεις της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση:

Εδώ και τρεις μέρες ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας, με συνεχείς δηλώσεις του -άλλοτε στα σλαβικά, αυτά που ο ίδιος ονομάζει “μακεδονικά” κι άλλοτε στα ελληνικά- δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την εθνικώς επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνησή του.
 
Η στάση του κ. Σέλτσα δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι ο ίδιος στο παρελθόν φέρεται να έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της χώρας μας (!) ως οπαδός της θεωρίας ότι στην Ελλάδα υπάρχει “μακεδονική μειονότητα”, ζητώντας να της αναγνωριστεί η “μακεδονική γλώσσα” και ο “μακεδονικός πολιτισμός” της.
 
Ρωτούμε ευθέως τους κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο: εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ