Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και το… kokkino δεν τον αφήνει!

«Δεν έχουν εκδώσει, έστω για τα μάτια του κόσμου, μία καταδικαστική ανακοίνωση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πώς ο ραδιοφωνικός σταθμός του «Στο Κόκκινο» μετέδωσε την είδηση της επίθεσης των αντιεξουσιαστών στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που έχει τίτλο «Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και το… kokkino δεν τον αφήνει!»:

Μία μέρα μετά την έφοδο κουκουλοφόρων με βαριοπούλες σε γραφείο Έλληνα Βουλευτή ούτε η Κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εκδώσει, έστω για τα μάτια του κόσμου, μία καταδικαστική ανακοίνωση. Την ίδια ώρα ούτε ο πρόεδρος της Βουλής, ούτε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχουν επικοινωνήσει με τον Έλληνα Βουλευτή, έστω για να ενημερωθούν για το τι συνέβη.
 
Αντιθέτως, η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Στο κόκκινο» μας «ενημέρωσε» ότι ο στόχος των κουκουλοφόρων με τις βαριοπούλες δεν ήταν, λέει, το γραφείο του Βουλευτή, αλλά αυτό του «Συνεταιρισμού Δικαστών και Εισαγγελέων». Στο οποίο, όπως μας ενημερώνει το καλά πληροφορημένο κυβερνητικό site, σχεδίαζαν -άκουσον άκουσον- μια συμβολική έφοδο που κατά το ρεπορτάζ δεν είναι παράνομη ενέργεια.
 
Η ίδια ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μας ενημερώνει επιπλέον ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα θα υποστεί ΕΔΕ, προφανώς γιατί η κυβέρνηση θα ήθελε από εκείνον να ρωτήσει προηγουμένως τους 30 ροπαλοφόρους τραμπούκους για το σκοπό της… επίσκεψής τους.
 
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από το «ρεπορτάζ»; Ότι είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση καταγγέλλει το θύμα και όχι τους θύτες ή ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ένα κυβερνητικό site να επικροτεί δημοσίως τη βία ως συμβολική;
 
Ότι και να ισχύει, ένα είναι βέβαιο: «Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και η ιδεοληπτική του παράνοια δεν τον αφήνει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ