- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Συνεδριάζει το Washington Group παρουσία Λαγκάρντ για το ελληνικό χρέος
Στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών των G7
Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του Washington Group, παρουσία της Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών των επτά ισχυρών του κόσμου στον Καναδά. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι το ελληνικό χρέος.
Στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των κυριότερων οικονομιών της Ευρωζώνης (Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας), με τους επικεφαλής της ΕΚΤ, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ για την Ευρώπη Πολ Τόμσεν και την ίδια την γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με πληροφορίες συζητούνται λύσεις και πιθανότητες εξεύρεσης συμφωνίας για το θέμα του ελληνικού χρέους.
Στόχος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών αποτελεί η επίτευξη οριστικής και ολικής συμφωνίας για το χρέος εντός του Ιουνίου. Η λύση για το ελληνικό χρέος θα καθορίσει και τη μετέπειτα στάση του ΔΝΤ απέναντι στο ελληνικό πρόγραμμα.
Η Ελλάδα καλείται να ολοκληρώσει τα 88 προαπαιτούμενα και να συναινέσει στη συμφωνία μη αναστρεψιμότητας των μεταρρυθμίσεων, που έχουν συμφωνηθεί.
Η προθεσμία της 14ης Ιουνίου για την εκπλήρωσή τους είναι ανελαστική, καθώς στο Euro Working Group που θα πραγματοποιηθεί πριν τις 21 Ιουνίου, θα συζητηθεί η Έκθεση Συμμόρφωσης των θεσμών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.